Mediscope

Wij zijn een gecertificeerde kapsalon van het merk MEDICEUTICALS. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop onderzoeksapparaat.

Hiermee maken wij zichtbaar hoe de conditie van je haar en hoofdhuid is. Uiteraard krijg je advies over een eventueel te volgen behandeling en producten voor thuisgebruik.

Voor diagnose en behandeling werken we met de volgende bedrijven en producten:

Haaruitval en Hoofdhuid

Overmatig haaruitval kan diverse oorzaken hebben.

Bij overmatige hormoonexcessen kunnen de hoofdharen verzwakken en uitvallen. Menopauze, dieet, zwangerschap, narcose, stress en medicijngebruik zijn de belangrijkste oorzaken.

Hormoonschommelingen zoals een verhoogd testosterongehalte( dehydrostesteron) bij mannen of een dalende oestrogeenspiegel bij vrouwen beinvloeden de haargroei en kunnen overmatig haaruitval veroorzaken.

 Producten van MEDICEUTICALS zijn speciaal ontwikkelt om bij haaruitval in een en hoofdhuidproblemen in een beginnend of gevorderd stadium te beschermen, te voeden, te ontgiften en de groei te activeren.

De treatments van deze producten verwijderen opeenstapelingen van toxines in de haarfollikels, activeren de doorbloeding en stimuleren de opname van voedingsstoffen in de haarfollikels.

Als aanvulling adviseren wij voedingsupplementen ter ondersteuning van de eventuele gesignaleerde problemen. 

Comments are closed.